Jag gav allt i en full sal

2010-03-01
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Vad glad jag är att jag begav mig iväg för det var riktigt kul idag. För en gång skull så var det HELT fullt i salen, underbar känsla. De pass jag gått på förut har typ varit 10-13 pers och det ger inte samma känsla, men nu var det fullt. Denna gång var jag inte heller rädd för att bli så sjukt trött vilket brukar göra så jag tar det för lugnt under hela passet och sen är jag helt plötsligt inte trött i slutet utan nu gav jag allt från första stund, mycket roligare!

Nu blir det dusch och sen mys framför tvn med lite te

Kommentarer
Postat av: WellbeingOfMe - Välmående, Lågkolhydratkost, Träning & Positiv energi! Nu även Bloggjoggen-skåne

SV: Tack!Spinning, det var längesedan jag körde det. Har bara testat på det någon enstaka gång och minns knappt om jag gillade det eller ej, gav nog aldrig det någon ordentlig chans! Kanske skall ta och testa det nu snart igen! :)

2010-03-01 @ 21:31:28
URL: http://wellbeingofme.blogg.se/
Postat av: Nelin

Härligt! Pepp är bra i alla former :DTack för att du följer mig på bloglovin, och tack för att du fick mig att uppmärksamma en miss i designen. Knappen på LCHF-bloggen gick visst till min andra blogg. Som du nu prenumererar på istället (inget fel i det dock :P). Men om du vill prenumerera på lchfbloggen så rekommenderar jag denna länk: http://www.bloglovin.com/sv/blog/1253753/nelins-lchf/followPEPP!

2010-03-01 @ 21:57:34
URL: http://nelinslchf.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: ja det är verligen superkul:) vart tränar du? jag tränar på world class :)jasså? åh nice, då får vi ta en fika eller nåt nångång ju:) jag är bara student, har bott här i drygt 1,5 år nu :)hur är rydslägenheterna? är dom fräscha?=)

kram!

2010-03-01 @ 22:37:36
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Elins viktblogg

det gick inte att kommentera ditt översta inlägg, så jag skriver här istället.Fasen vad duktig du är!!!!KRAM!!

2010-03-01 @ 23:47:07
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad duktig du är! Spinning är som härligast när passen är fulla.Vad sugen jag blev på att träna spinning. Men jag måste hedja mig lite. Min rygg måste få läka för att jag inte ska göra illa den igen (diskbråck) och inte blev det bättre av att jag cyklade omkull häromdagen. Kram

2010-03-02 @ 08:29:25
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (syns inte)

Blogg:

Skriv en snäll kommentar:

Trackback
RSS 2.0