Vart tog solen vägen?

Igår var det en underbar dag, solen sken och det var upp till 30 grader i solen. Mycket tud spenderades på balkongen och på kvällen gick vi på bio och såg Avatar i 3D. Även fast jag har sett den 2 ggr innan så var det lite som att se en ny film bara det att jag visste om handlingen. Det var iaf värt det och nu vill jag se alla filmer i 3D!

Idag är det bokat för spinning men jag har fortfarande ont i vristen så vågar inte anstränga den. Den är inte uppsväld och blå så det är ju ett bra tecken, men det gör ont så väntar en dag till.

Vad har ni för planer idag då? Solen borta hos er också?

Igår var dete varmare ute!


Avatar igen?

Inne på Dessis blogg läste jag precis att 3D ÄNTLIGEN har kommit till Linköping och både jag och sambon blir lite sugen på att checka hur det är. Jag har sett avatar 2 gånger tidigare men kan det vara värt att se den en gång till i 3D? Svårt svårt... Får tänka på saken

En ska till också, lite rädd att det blir jobbigt att ha dubbel-glasögon (mina + 3D) någon som vet om det är det?

Se den igen?!


Vecka 13

Vägning vecka 13:
Viktförändring: -0,4 kg
Totalt: -2,9 kg
Efter förra veckans plus känns det bättre att få ett minus på vågen. Det är inte jättestort, men det är heller inte jättelitet så jag är nöjd! Det är påväg åt rätt håll nu och det känns bra.

Aj min vrist

Har gjort illa vristen och har väldigt ont nu. Gick snett på den under dagen men kände inget på spinningpasset så trodde det var borta, men nu är det tillbaka. Ajaj! Hoppas det blir bättre tills imorgon, behöver kanske bara vila det.

Nu ska jag sova
Natti natt mina vänner!

Aj aj aj


Something smells bad

2010-03-29
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Relativt bra pass idag. Hade orken till att göra det riktigt jobbigt men kände inte direkt peppen från instruktören så blev inte så bra som jag velat, men så blir det ibland. Ända problemet idag var personen brevid mig. Samma som denna gång (klicka för länk). Usch så det luktade!

Dijon och basilikakyckling

Idag stod detta på middagsschemat och då både jag och min sambo älskar dijonsenap så kunde det knappast misslyckas och det gjorde det verkligen inte. Utan tvekan bland det godaste jag ätit!!! Det får 5/5

4 st kycklingfiléer

Smör
1 st tomat
Basilika (fryst eller färsk)
3 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl crème fraiche
salt och peppar
2 dl riven ost

Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingfileerna i smör så att de får en fin yta och lägg sedan i ungsform. Skiva sen tomaten tunt och lägg tomaterna över kycklingen.Hacka basilikan (om färsk) och strö sedan över kycklingen och tomaterna. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.

Servera med ris, nudlar eller haricots verts
Smaklig måltid!

Dijon och basilika kyckling! Mums!


Våren är här!!!

Det är ingen blå himmel och inte heller någon sol som värmer, men blommorna i trädgården och den lilla tomatyngling som precis kommit upp ut jorden i vår nya tomatodling är tydliga tecken. Våren är här!


Veckans mat

För att jag ska komma igång med att äta bra också så har jag nu gjort en matlista. För att jag ska  hålla mig till den maten jag bestämmer så handlar det om:

1. Att veta vad jag ska laga
2. Se till att det inte är mat som tar för lång tid att laga
3. Plus att det ska vara kul att laga

Kulheten får jag genom att prova nya recept, så 3 nya recept har jag knåpat ihop nu. Recepten kommer på bloggen efter att jag provat dom. Sen handlar det bara om att att äta rätt mängder och träna. Svårare än så är det ju faktikst inte?!



Sammanfattning vecka 13

Maten:
Maten denna vecka var kanske inte någon höjdpunkt. Precis som de föregående veckorna. Vet inte vad som går fel egentligen för träningen går så bra och det brukar oftast göra så att maten går bra också men nu går det värre än någonsin, så träningen får ingen verkan. Men saker och ting kommer inte av sig själv, man måste kämpa och det är dax att göra det nu! Meny är planerad för nästa vecka och "Dagens mat och motion" kommer återigen att komma på bloggen och mer recept, hoppas det ska inspirera mig.

Motionen:

Denna vecka har jag enligt mig gjort allt det roliga och skippat det tråkiga, för jag avskyr verkligen att styrketräna. Jag vet att det är bra för mig och visst det är kul när man känner att man faktikst har lite muskler men det är verkligen inte kul. Så enformigt och så tråkigt, och då kör jag bara ett 10 min pass på kvällarna hemma på mitt hemmagym. Men jag sa blir duktigare, det ska jag, men det är bra att jag faktikst gör det andra, för bättre kondition behöver jag.

Hård söndagsträning

2010-03-28
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

En timmas hård träning efter en riktigt slö helg. Precis vad jag behövde. Söndagspasset är utan tvekan det bästa och stämningen är helt sjukt bra. Perfekt!

Nästa vecka klar

Nästa veckans pass är bokade:


Dock märkte jag att snön i spåret börjar försvinna så snart blir det att snörra på sig löparskorna och börja springa lite, men snön ska bort helt först så kanske nästa vecka. Längtar!

En underbart lat helg

Starten på lovet har verkligen varit riktigt skönt, bara slappat en massa och sovit ut. Lite väl mycket kanske men så blir det ibland, haha. Idag vaknade vi inte fören halv 1, dock så var den ju egentligen halv 12 så så farligt var det inte ändå.

Igår blev det mys med tända ljus då vi "firade" Earth hour. Man blir lite förvånad hur beroende man är av allt som går på el, alla saker man jämt har igång och liknande, men det var mysigt att få stänga av allt och bara ha varandra. Det borde man egentligen göra oftare

Idag blir det ganska soft också, men ska få in ett spinningpass i det också, då man inte blir helt livlös denna helg. Har ni haft en trevlig helg?

Påsklov

11 dagars påsklov ligger framför mig, eller 10 dagar för en dag har gått och det känns riktigt skönt, behöver ledigheten! Träna, äta bra och sova ut det är planerna för detta lov. Komma igång med rutinerna utan allt stress runt om, tror det kan bli riktigt bra!

Ledighet!!!

Vissa dagar är heliga...

och våfflor är ju sååå gott och det borde man ju få äta en gång om året! Det är iaf det jag intalade mig när jag mumsade i mig helt sjukt goda våfflor idag. Och det var riktigt mumsigt!

Mums!


Saker som gör det roligare att träna

Idag har jag och älsklingen shoppat runt lite på stan mellan våra föreläsningar. Anledingen var att vi ville öka på vårt föråd med träningsväskor och kläder. A införskaffade en väska till träningen plus en ny snygg peak pikés som kommer sitta snyggt till sommaren och jag införskaffade lite nya träningstoppar. För det blir lite extra kul att träna när man har nya kläder... fast det kanske bara är jag som tycker det?

Dessa fanns i snyggt rosa, men självförtroendet är inte där än. Till hösten kanske!?


4 dagar i rad

2010-03-24
Träningsform: Spinning
Tid: 45 minuter

Mitt fjärde pass i rad. Börjar komma in in träningen nu!
På onsdagar går jag på 45 min passet och det är något speciellt med det här passet som gör att jag inte har bytt ut de tmot ett 60 pass. Musiken är bra, spinningledaren är söt och jag vågar alltid ta ut mig till 1000. Mycket bra pass idag. Fasiken vad nöjd jag är!

Nu blir det lite vila fram tills på söndag. 4 träningsdagar i veckan är nog för mig. Skönt med lite vila!

Förändring förnöjer

2010-03-23
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Kul pass idag. Intruktören hade lagt upp det på ett väldigt speciellt sätt och jag gillade det, ibland behöver man göra lite ändringar, fast träna samma sak 4 gånger i veckan kanske inte hör dit, haha! Snart är all snö borta från spåret, då byter jag ut ett spinningpass mot lite löppass, jag längtar!

Får man lukta svett på gymmet?

Igår så var jag och tränade och mannen brevid mig på spinningcykeln luktade något så otroligt mycket svett, inte den där jag-är-och-tränar-därför-luktar-jag-lukt utan mer jag-har-inte-tvättat-mina-träning-kläder-för-dom-kommer-ändå-bli-svettiga-lukt och jag höll på och dö varje gång han rörde sig. Jag tycker själv inte jag är extra kräsen när det gäller lukt och självklart blir man att lukta mer när man är och tränar för meningen är ju att få svettas lite och om man tränar varje dag så är det kanske inte direkt förväntat att man har 7 sett med träningskläder, men det jag undrar är:

Behöver man inte bry sig om att lukta svett på gym? Och hur länge får man gå utan att tvätta sina träningskläder?


Underbart som vanligt!

2010-03-22
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Återigen ett härligt pass och jag är nöjd. Ända problemet var killen jag hade på cykeln brevid, han luktade inte så gott. Har tänkt på det flera gånger, inte att han brevid luktar illa utan hur man luktar när man tränar. Kommer nog ett inlägg om det imorgon, nu sa jag sova.

Natti natt mina vänner

Cycle60

2010-03-21
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Det gick så bra!
Jag är helt överlyckling för det gick verkligen så bra och jag hade inte allt lika ont i fötterna som jag hade i torsdags. Visst fick jag ont, mina fötter är inte vana än, men inte alls lika ont som jag hade förra gången så det går åt rätt håll. I love my new shoes. Och jag lyckades verkligen ta i allt vad jag kunde och fick ut världens underbaraste pass, yey!

På väg mot målet

Varje månad har jag ett mål (läs här) och det är hela en och en halv vecka kvar på denna månad och redan nu ser det bra ut:


Livrädd

Efter det lite mindre bra spinningpasset i torsdags så är jag nu livrädd för att det ska upprepas på passet idag, har flera gånger tänkt ställa in det pga det men antar att det inte är det rätta att göra, lika bra att försöka få bort det så fort som möjligt. På med de nya träningskläderna och iväg! Hörs ikväll!

Införskaffat

Blev lite smått galen på att bara ha ett par träningsbyxor för jag var tvungen att tvätta så mycket så införskaffade ett par till, de var lite mörkare än de som är på bilden men inte svarta, vilket är ovanligt för mig, men jag är nöjd!

Aj min fot

2010-03-18
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Första spinningpasset med nya skorna och det gick.... inte så bra.
Först och främst så hade jag stressat stressat stressat fär att ta mig dit så när jag väl satte mig på spinningcykeln så var jag helt slut, noll energi kvar. Sen så tyckte jag det var lite läskigt med nya skorna för jag trodde jag skulle "råka" koppla ur dom under passet så jag spännde som jättehårt vilket resulterade i att mina fötter domnade bort redan under 2a låten. Och om det inte var allt så sträckde jag högre vaden under 2a låten också. Resterade pass gick som ni kanske förstår inte så bra. Men jag klarade mig igenom det iaf.

Förutom att jag spände skorna för hårt så kändes dom bra, efter några låtar kom jag bort från tänket att dom skulle lostna och då kändes det bättre. Dock så märkte jag att man använder lite andra muskler i foten när man har såna skor istället för vanliga så fick lite ont efter ett tag, men det hade jag ju innan i vanliga skor också så tror att man bara måste vänja foten lite, så några pass till och sen borde det gå hur bra som helst!

Mina!



Bara för att...

ena halvan av veckan var uppbokad med annat så betyder det ju inte att man inte kan boka upp resterande med:


Godmorgon!

Tillbaka där jag ska vara nu och an äntligen komma i gång med allt igen, rutiner behövs och dom ska nu skaffas. Matförådd måste fyllas på och träningen måste kommas igång med. Men det är bara att göra´t.

Idag börjar jag på ny kurs, så då blir det äntligen lite lugnt ett tag och efter det helvete som varit nu med all stress så kan det verkligen behövas. Idag blir det plugg och träning bara, men låter utmärkt för mig. Måste komma på lite vad som ska ätas också men det kommer nog

Hur ser din dag ut?

Äntligen!

Hemma i linköping igen och kolla vad som kom på posten idag:


Mina alldeles egna spinningskor! Är överlyckling, vill egentligen bara iväg och spinna direkt och få prova dom men får vänta till imorgon då jag har tid och har bokat in det. Men dom är verkligen helt perfekta, dom sitter hur bra som helst och luktar tom nya! Vilket köp!

Love my broddar

2010-03-15
Träningsform: PowerWalk
Tid: 40 minuter

Även fast man inte är hemma och går igenom en jobbig period betyder det inte att man inte behöver röra på sig. Ikväll behövde jag det verkligen, och en promenad med syrran är inte något man får allt för ofta.


Ett helvete avklarat, nu återstår bara nästa

Rapporterna är skriva och inlämnade, suttit all ledig tid under hela helgen och hela morgonen idag men nu så är det klart. Det är långt ifrån så bra som jag skulle velat ha det, men har inget annat val. Jag som hatar att lämna in saker jag inte fått ge 110% på, men man överlever väl. Nu blir det att gå från ett helvete till ett annat. Idag åker jag till min hemstad och ska göra en sak där. Inget jag orkar skriva om här men det är inget jag ser fram emot. På onsdag vid 13 är jag tillbaka här hemma. 44 timmar. Hoppas det går fort...

Här var det tomt

Har varit väldigt mycket plugg den senaste tiden så bloggen har som ni kanske sett blivit lidande och tyvärr så blir den nog lidande i några dagar till. Iaf tills på onsdag då det äntligen är slut på allting. Ska bli riktigt skönt att få lite lugnt igen, träna normalt och komma in i de vanliga rutinerna igen.

Igår hade jag tenta. Tror det gick bra, kommer nog definitivt bli godkänt men vilket högre betyg jag får är svårt att säga, om jag nu ens får det, men man sa kanske inte klaga, skönt att bara få bli godkänd. I helgen blir det rapportskrivning. 2 rapporter ska skrivas och troligtvis en redovisning, innan lunch på måndag ska allt vara klart så nog blir det fullt upp igen. Men 4 dagar kvar, sen lite ledighet. Skönt!

Jag vann!!!

...min auktion på tradera. Dessa tog jag hem för några minuter sedan för bara 165 kr

Nu har jag vunnit dom, nu hoppas jag bara att jag får dom.


Godmorgon

Har varit uooe sen kl 7 och städat och tar nu en liten liten frukostrast. Idag är det fullt upp Mitt i allt tentapluggstress så får vi besök och med tanke på att lägenheten har förvandlats till ett stort smutsigt äckel så går morgonen till att städa. Sen blir det massa massa innan det är dax att sova och börja en ny dag. Suck!

Blir ingen träning idag, tiden finns inte. Skulle säkert hjälpa mig mycket och ge massa ny energi men hittar ingen ledig plats till det. Plugget först helt enkelt och tenta på fredag.

Hur ser din dag ut? Lite lugnare?


Vecka 10


Vägning vecka 10:
Viktförändring: -0,2 kg
Totalt: -3,1 kg

Ett nytt litet minus på vågen, inte stort men jag är glad att det var ett minus, jag är på rätt väg. Och det är ju dubbelt så stort som förra veckan så den trenden gillar vi!

Så pepp just nu!!!

I rocked!

2010-03-08
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Vilket underbart pass! Jag var grym!
Efter de två senaste passen som kanske inte direkt var de bästa så måste jag säga att jag tog igen det med storm idag! Jag gav allt jag kunde och känslan efteråt var hur fantastisk som helst. Utan tvekan det bästa passet jag har haft. Det är helt galet hur mycket bätre min kondition har blivit och jag känner verkligen hur min kropp har förändrats. Jag vet att det inte är något man ser i min viktnedgång, men min kropp har verkligen formats om och min stora klumpiga mage är inte alls så klumpig längre.

Jag kan också säga att jag är så pepp just nu, jag har inte kommit helt igång med att lägga om maten än, men iom att träningen går så bra så tar jag maten lite vecka för vecka och den har blivit bättre, även fast det kanske inte är lika radikalt som med träningen.


Sammanfattning vecka 9


Bra vecka när det gäller träningen. Pga sjuldom blev det ingen träning under helgen men det var kanske inte så konsigt. Har verkligen kommit igång nu och det märks på alla sätt och vis. Bättre kondition och kroppen börjar forma sig. I like!

Underbar dag

Mina 6 timmars sömn gav mig verkligen precis det jag ville och jag har varit pigg hela dagen. 4 timmar labb och nu efter middagen blir det plugg igen fram tills spinningpasset. Var först lite osäker på om jag skulle gå men så ville en kompis gärna följa med så då tänkte jag att det vore kul att spinna med nån. Så i med näsan i boken en timme och sen iväg till spinningen!

En sån underbar dag, full med pepp och energi!

6.05

Nu ska jag sova, vilken fantastisk natt det har varit
The Hurt locker visade verkligen vem som var bäst!!!
Natti natt

Mitt i natten

Nu är det mitt i natten för vissa och morgon för andra. 04.20 för att vara exakt. Jag sitter här och tittar på Oscarsgalan och det är som vanligt riktigt bra. Jag är ganska insatt i de flesta filmer i år så det har inte varit så svårt att gissa vilka som skulle vinna, men än så länge ser det bra ut. Bästa film och bästa kvinnliga och manliga roll har inte varit än. Kommer ge en liten översikt när jag vaknar i morgon. Detta slutar 6 så då går jag och lägger mig, sen så sover jag till 12 och kl 13 har jag labb på uni. Perfekt med 6 timmars sömn.

Nu ska jag fortsätta se, hoppas ni sover gott!

9 timmar och 40 minuter kvar

Till oscarsgalan

För 9:onde året i rad ser jag fram emot denna natt!


på benen igen

Igår var en mindre rolig dag. En lite mildare släng av maginfluensa vilket tog all energi igår. Idag är jag dock tillbaka på benen igen. Inte lika stadiga ben kanske men om jag lyckas få i mig lite mat så får jag nog lite mer energi igen. Idag blir det återigen plugg, ganska trist liv man har men om lite mer än en månad börjar jag med mitt master thesis och kommer få ha ett sjukt roligt år, så all plugg jag lägger ner nu kommer sååå vara värt det.

Ikväll blir det lite mys med älsklingen. Bio står på schemat, och imorgon firar vi 3 år tillsammas

Bio med älsklingen ikväll


fy fasiken...

2010-03-05
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Man ska inte spinna när man mår illa!!!
Okej ganska självklart tänker ni men jag var helt säker på att det lilla illamåendet jag hade när jag var hemma skulle försvinna så fort jag fick komma ut lite och cykla iväg till spinningen. Men så var det inte! Jafg blev ännu mer illamående och det var lite småsvårt att ta sig igenom passet. Men jag klarade det. Nu mår jag inte jättebra, men iaf lite bättre. Hoppas det inte är något allvarligt men får nog ta det lite lugnt nu. Fasiken



Bodyjam och Bodycombat

Bodypump är lite av en skräck för mig men blev lite småintresserad av Bodyjam och Bodycombat. Är det någon som har provat det och vet om det är kul? Är det läskigt svårt? Jobbigt?

Bodyjam


Kaffe, spinning och sol sol sol

Godmorgon!
Frukosten är uppäten och kaffet snart slut. Sen är det dax att dra iväg på träning. Lunch-spinning står på schemat idag. Sen blir det plugg plugg plugg, men ska inte glömma att ta tillvara på det underbara vädret. Sol och blå himmel!

Hur ser din dag ut?

Kvällseffektiv

Kvällen har spenderats i pluggetstecken. Jag har alltid varit mer effektiv på kvällen. En hel dag kan gå utan att jag gör något alls och sen så lyckas jag skriva ihop en halv rapport på kvällen på bara 4 timmar. Men jag anser att det är bätre att faktikst ta vara på kvällen och sitta och plugga och sen ta ut en sovmorgon än att gå upp tidigt och ändå inte göra något.

Imorgon måste jag upp i tid (dvs inte sova till 11) för jag ska på lunch-spinning!


Natti natt mina vänner

På kvällen är det tom nästan kul att plugga


Har jag sagt att jag älskar att springa?

Löpning 2010-03-04
Kl. 20.22
Tid: 18 min 21 sek
Sträcka: 2.02 km

Trodde först min rastlöshet som jag skrev om innan berodde på att jag hade lite ångest över att jag inte pluggat så jag satte mig ner och pluggade, men det hjälpte inte...

Så jag beslöt mig för att gå ut på en promenad, men när jag väl kommit utanför dörren så insåg jag hur sjukt mycket jag saknade att springa, så fort som attan satte jag fart och sprang hur snabbt som helst tills jag kände att det var dax att sakta ner och få tillbaka andan. Sen blev det en kort löptur, bara 2 km men precis det jag behövde för att få bort det jobbiga i benen. Och vet ni vad?

I LOVED IT!

Rastlös

Är så grymt rastlös! Så rastlös så att det gör ont i hela kroppen. Vad ska jag göra?!

Nu har den kommit!

Min vinst från Suzan har äntligen kommit, gissa om jag är glad!


Tog en sovmorgon...

vilket slutade med att jag vaknade upp alldeles för sent med både huvudvärk och träningsvärk. Hoppas iaf att det ena försvinner när jag får i mig mitt morgonkaffe annars blir det svårt att plugga idag för det är just det dagen består av, plugg i massor. Blir kanske en promenad framåt kvällen annars så står det bara styrka på schemat. Börjar redan känna hur musklerna under fettet blir större, underbart, nu gäller det bara att få bort det som gömmer dom *blink blink*

"Råkade" hoppa upp på vågen imorgon och fick se ett minus, jippi, nu ska det bara bli större tills på tisdag så jag kan få bli lite glad då också!

I love my coffee!


Träningskompisar?

Har du också ett konto på funbeat och vill bli träningskompis med mig så att vi kan peppa varandra? Sök då bara på Jessica och Linköping och leta efter mig med samma bild som jag har här i min header. Sen kan vi peppa varandra lite extra, för man kan inte ha för mycket pepp, eller?

(klicka för länk)


omöjligt att stressa ner

2010-03-03
Träningsform: Spinning
Tid: 45 minuter

Usch vad dåligt det gick idag! Var otroligt seg innan passet och hade knappt ork att ta mig dit, och när jag väl stressat för att komma dit kunde jag inte riktigt stressa ner så kunde därmed inte njuta av passet. Men jag gav iaf järnet, mer än så kan man ju inte göra. På 60 min passen så får man verkligen komma in i masset, men jag gillar detta 45 min passet också för då vågar jag ta ut mig på ett annat sätt. Nu är det gjort iaf och ny återstår bara kvällens styrkepass, men det tar jag hemma i vårt hemma-gym.

Delar av vårt lilla hemma-gym, alltid bra att ha när man är lite lat och inte orkar ge sig iväg till gymmet och trängas med annat folk



jag ser det töar det var la roligt hurra

I like!!!


That Summer Feeling

Godmorgon!
Nyvaken och sitter och dricker mitt kaffe, underbart att vakna upp till sol och blå himmel, bara jag som fick den där sommarkänslan idag?

Träningsvärken i magen är värre idag men bara att ignorera, kommer ändå bli lite spinning och styka idag, precis som schemat säger. Annars så händer det inte allt för mycket. Inget schemalagt idag så kommer sitta hemma och plugga mest, rapporter ska in och en tenta ska pluggas till.

Hur ser din dag ut?

Nu vill jag ha sommar


aj min mage

Började med styrketräningen igår och idag fick jag direkt träningvärk i magen, trodde först att jag bara hade ont i magen men har nu insett att det är träningsvärk. Inte skönt men bra att dom fått lite träning, det kan dom behöva! Annars har det varit en ganska skön dag, har varit ledig hela dagen så har tagit det lugnt, pluggat lite, haft möte och varit på stan en sväng. Perfekt dag helt enkelt!

Provade på att videoblogga lite förut men det var inte så lätt som jag trodde, läskigt när man både hör och ser sig själv, kommer nog ta ett tag innan jag vågar mig på det, men kanske i framtiden, måste bli lite van, haha!

Nu sängen, natti natt!

Vecka 9


Vägning vecka 9:

Viktförändring: -0,1 kg
Totalt: -2,9 kg

Vet inte hur det är möjligt med tanke på förra veckan men jag fick ett litet litet minus idag. Hur glad som helst, trodde det skulle bli ett massivt plus som skulle förstöra allt. Jippi!

Det var dax att möta måttbandet också, har ju haft så lite minus så jag ville se om måttbandet varit lite snällare

Måttnu (måttförändring)
Vad h: 43 cm (-0)
Vad v: 43 cm
Lår h: 74 cm (-1)
Lår v: 75 cm
Bak: 125 cm (-3)
Midja: 132 cm (-5)
Bröst: 112 cm (-3)
Arm h: 39 cm (-1)
Arm v: 40 cm
Hals: 40 cm (-1)

Förändring: -14 cm

Jag är väldigt nöjd med dessa resultat! De delar som inte har en parantes efter sig har jag mätt för första gången för jag ville se både höger och vänster förändring, men jag är som sagt nöjd!

Mina utamningar

På min funbeat så har jag varje månad en utmaning där jag ska slå förra månadens minuters träning. För januari blev det bara ynka 215 minuter och nu i februari så blev det 435 min. Så nog klarade jag utmaningen och jag klarade den med 202%

Vad blir utmaning mars då? Jo att slå 435 min såklart!
Det tror jag att jag klarar!

Jag gav allt i en full sal

2010-03-01
Träningsform: Spinning
Tid: 60 minuter

Vad glad jag är att jag begav mig iväg för det var riktigt kul idag. För en gång skull så var det HELT fullt i salen, underbar känsla. De pass jag gått på förut har typ varit 10-13 pers och det ger inte samma känsla, men nu var det fullt. Denna gång var jag inte heller rädd för att bli så sjukt trött vilket brukar göra så jag tar det för lugnt under hela passet och sen är jag helt plötsligt inte trött i slutet utan nu gav jag allt från första stund, mycket roligare!

Nu blir det dusch och sen mys framför tvn med lite te

Det snöar och är omöjligt att gå ut nästan

Men det hindrar inte mig, nu ska jag iväg på spinning, hörs om några timmar!

Ny månad: dax att ta till lite mer

Nu är det ny månad och det har gått framåt men dax att lägga till lite mer så det kan bli lite resultat för det är ju det som är peppande för en

Det blir som vanligt 4 spinningpass denna vecka och 2 vilodagar, dock så har jag lagt till ett styrkepass varje dag. Detta är inget massivt styrkepass utan kommer ligga på ca 10 minuter och ska vara där för att sakta men säkert börja få igång musklerna lite. Lite mage, lite armar och lite rygg.


Perfekt!

Gnällig

Usch idag är jag bara gnällig, jag fryser och är allmänt opepp på allt. Det snöar så mycket att man knappt kan se ut så att bege sig till spinningen senare känns inte alls kul, kommer ta nästan 30 minuter bara att gå dit.

Sorry för detta deppiga humör, lovar att det sa bli bättre.
Sol och plusgrader tack!!!

RSS 2.0