Fiskgryta med lime och chili
Perfekt gryta med det starka i chilin och det sura i limen som tillsammans med fisk blir en underbar kombination. Kommer göras många gånger igen!
300 gram vit fisk
1,5 st lök
1 st chili
1 st lime (skal plus saft)
1 msk smör
3 dl vatten
2 dl matlagningsyoghurt
2 st tomater
2 msk Touch of Taste Fiskfond
Tillagning
Hacka löken och fräs i smör med den hackade chilin. Tillsätt vatten, fond och saften av en lime. Sjud upp och vispa i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna. Vänd ner fisk och tomater i kastrullen. Tag kastrullen från plattan och låt vila 5 min. Riv lite limeskal över fiskgrytan före servering.
Smaklig måltid!
300 gram vit fisk
1,5 st lök
1 st chili
1 st lime (skal plus saft)
1 msk smör
3 dl vatten
2 dl matlagningsyoghurt
2 st tomater
2 msk Touch of Taste Fiskfond
Tillagning
Hacka löken och fräs i smör med den hackade chilin. Tillsätt vatten, fond och saften av en lime. Sjud upp och vispa i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna. Vänd ner fisk och tomater i kastrullen. Tag kastrullen från plattan och låt vila 5 min. Riv lite limeskal över fiskgrytan före servering.
Smaklig måltid!
Var jättesvårt att få en bra bild på det så bilden får den inte att se så god ut men det är helt sjukt gott. Vi åt det tillsammans med nudlar
Kommentarer
Postat av: Anneli
Tycker den ser riktigt mumsig ut! Ska nog prova en variant på det receptet snart. :)
Samma här, gillar nog också löpning mycket av den anledningen. Sen är det så himla kul när man gör framsteg. Lite mindre kul att det går kasst när man inte sprungit på ett tag men det är smällar man får ta.
Trackback