aj min mage

Började med styrketräningen igår och idag fick jag direkt träningvärk i magen, trodde först att jag bara hade ont i magen men har nu insett att det är träningsvärk. Inte skönt men bra att dom fått lite träning, det kan dom behöva! Annars har det varit en ganska skön dag, har varit ledig hela dagen så har tagit det lugnt, pluggat lite, haft möte och varit på stan en sväng. Perfekt dag helt enkelt!

Provade på att videoblogga lite förut men det var inte så lätt som jag trodde, läskigt när man både hör och ser sig själv, kommer nog ta ett tag innan jag vågar mig på det, men kanske i framtiden, måste bli lite van, haha!

Nu sängen, natti natt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Magen tycker jag nog det är jobbigast att ha tränings värk i. Men jag har blivit sådan sedan jag började träna att jag älskar tränings värk då vet man att kroppen fått jobba.

2010-03-03 @ 08:03:49
URL: http://gorgina75.wordpress.com
Postat av: Anneli

Visst är det skönt när man känner att det faktiskt har tagit på rätt ställen ;-D

Heja, heja!

2010-03-03 @ 09:20:15
URL: http://halsofreaket.blogg.se/
Postat av: bella

Hej! vilke fin blogg! Den kommer jag följa :)Jag har en liten fråga som jag hoppas du kan besvara! Idag vägde jag 75,6 kilo. Enligt min våg har jag gått ner 0,4 kilo sedan fredags. Igår vägde jag 76,3 kilo. Detta betyder att jag på ett dygn gått ner 07, kilo. Vågen är ju helt ny så den kan det ju inte vara något fel på. Kan detta verkligen stämma :O

2010-03-03 @ 09:49:28
URL: http://fyramanader.blogg.se/
Postat av: Sandra - Varför får jag inte på mig mina blåjeans?

Ja, man behöver lite perspektiv. Men det känns ändå ganska tufft i dagsläget ;pHärligt med lite träningsvärk i magen :)

2010-03-03 @ 10:35:18
URL: http://sandrandersson.blogg.se/workout

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (syns inte)

Blogg:

Skriv en snäll kommentar:

Trackback
RSS 2.0