Det är för sånt här jag lever
Idag så blev det "Chili- och cashewpanerad fisk" som var en inspiration från Millas mat och det smakade helt gudomligt. Till den gjorde vi en liten kallsås, med ihopvisp av majonnäs, cream fraish, paprika- och lökost och så lite av vitlöksosten, mums!
Mums!
Chili- och Cashewpanerad fisk
Vitfisk
100 g Cashewnötter
2st Röda chilifrukter
2st Ägg
Finhacka nötterna, gör samma med chilifrukterna. Blanda dessa på en tallrik. Vispa upp äggen. Doppa fiskfiléerna i ägget och sedan i paneringen. Salta. Stek på medelvärme, ett par minuter på varje sida tills filéerna fått fin färg och är genomstekta.
Servera med tex en kall sås
Smaklig måltid!
Hej tack för din fina kommentar! Jag äter inte enligt LCHF utan försöker ha ett sunt förnuft. Är ärligt talat inte insatt i vad LCHF går ut på :) Fick genast en massa inspiration när jag såg din blogg så efter min o gubbens minisemester ska jag köra igång på allvar! Hoppas att du får ett fint veckoslut. Kram Sara
La till dig på bloglovin så att jag ska hitta tillbaka hit :)
Kul att du kikade in :) Vad roligt med lite bilder på mat och recept, älskar att både laga och äta mat ( i lagom mängd så klart ;) ) .
Läste i ett inlägg längre ner om att du tränar 4 dagar i veckan, att du försöker lära dig att inte göra för mycket, jag har fått sätta stopp för mig själv nu då träningen tog över, jag har lätt för tvångsbeteenden så nu försöker jag ha två vilodagar i veckan samtidigt som jag får gå med ångest de två dagarna jag inte gör någonting, svår balans men det går!
Ha det så gott! Kram
Mmm..detta ser gott ut! Vi äter annars stekt fisk panerad i ägg och sen en blandning av färskriven parmesan och sesamfrön, det är också VÄLDIGT gott! Men det här måste vi testa snart!
Ha en trevlig torsdag/Åsa i Norrköping
Det ser jättegott ut! :)