Beställa för små kläder?

Hade beställt massor av nya kläder som en liten belöning för att jag klarade mitt första delmål, och framför allt för att jag behövde det och alla dessa kom idag. 2 cardigan, 1 kjol, 1 linne och 6 toppar. Jättekul med nya kläder men ser så fram emot när jag har lite mer kläder att välja på... inte så roliga kläder som finns för mig. Dock är jag väldigt nöjd ändå. Kjolen var iofs lite för liten men det är ju inga problem *blink blink* blir att komma i om några veckor. Linnet satt jättebra och lika så 5 av topparna. Den 6:e toppen var för stor och åker tillbaka direkt, för jag tänker inte behöva den! Så kul med nya käder!

Funderar på om man kanske skulle skicka tillbaka några av dom som satt bra och ta en storlek mindre så att man har något att komma i sen, hur tycker ni det låter? Är det smart eller är det dumt?

Kommentarer
Postat av: Karoline

har bara en sak att säga, läs detta: http://jumbled-words.com/healthateverysize/?p=246

2010-02-11 @ 22:35:45
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: VtV

Hade tänkt skriva att det är ju lite både och, för det är ju en fantastisk känsla när väl de för små kläderna går på, men att det är extremt deprimerande när det går för sakta och de är för små hela tiden. Sen läste jag länken du fått innan, HJÄLP, att man är så dum med sig själv - köp inte för små kläder. Bättre att få kasta å köpa nytt när de du har inte passar längre, det är ju riktig lyckokänsla det med!

2010-02-12 @ 08:51:13
URL: http://vagentillvegas.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag vet inte vad jag skall råda dig till. Jag har ju gjort mig av med alla mina stora kläder och har nästan bara kläder som passade mig för ca 10 kg... 10 kg mindre alltså... Detta innebär att jag inte har så mycket kläder nu. Jag vägrar att köpa mer kläder i större storlek än de jag har, det är en morot att kläderna skall sitta bekvämt. Men å andra sidan går det så långsamt att jag snart inte klarar mig längre. Stora tröjor har jag så jag klarar mig men så fort det börjar bli lite varmar sitter jag i klistret. Behåll du de kläder du har köpt, när de blir för stora så är det en njutning i sig att ha dem ändå :) Sen får man bra betalt för stora kläder på Tradera, så du kan ju alltid sälja av dem!! Kramar

2010-02-12 @ 09:01:48
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja, visst borde man!:) Min sambo är allt lite förnurlig ibland!:)



Hur kommer du göra? :) beställa mindre eller behålla? :D



KRAM

2010-02-12 @ 09:28:26
URL: http://mogensens.blogg.se/
Postat av: Anna Drott

Jag tycker att du kan skicka tillbaka någon av topparna mot en i mindre storlek, men inte alla! :)



Jag försöker att inte äta så mycket bröd, utan ersätter gärna frukosten med pulver för att slippa mackorna (som jag annars älskar). Pulvret tillhör serien weight 80. Tror det heter så. Vi skickar efter 5 kg-påsar från gymgrossisten. Mycket billigare än att köpa i butik.



Kram

2010-02-12 @ 09:37:37
URL: http://annadrott.blogspot.com
Postat av: cecilia

vore jag dig så skulle jag behålla dessa kläder, de e ju din belöning! Å kanske kan du köpa några nya sen igen när du nått nästa mål?! KRAM

2010-02-12 @ 09:46:02
URL: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad duktig du är som tar tag i ditt välbefinnande och vågar satsa!

Det där med för små kläder, tänk på att du ska känna dig fin i det "formatet" du är i för tillfället och updatera garderoben efter behovet sedan. Om du tränar kan du få helt andra former i form av snygga muskler och i så fall kanske inte kjolen i en storlek mindre passar. En del av ett sådant projekt du inleder är ju trots allt mycket om att du ska vara stolt över dig själv.

Stort lycka till!

2010-02-12 @ 10:48:14
URL: http://elinbjorklunds.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag håller med Anna, skicka tillbaka nåt enstaka plagg och behåll resten :) Kram

2010-02-12 @ 10:51:49
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (syns inte)

Blogg:

Skriv en snäll kommentar:

Trackback
RSS 2.0